Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow Ανακοινώσεις για Σχολές

Ανακοινώσεις για Σχολές

ΠΡΟΣ

Συνδέσμους Προπονητών Ποδοσφαίρου

Μέλη της Π.Ε.Π.Π.

ΘΕΜΑ: « Επανεξετάσεις- Ανανεώσεις»

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ύστερα από συνεννόηση με την Ε.Π.Ο. σας κάνουμε γνωστό ότι :

Οι προπονητές των διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ Β, ΟΥΕΦΑ Α και ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ, που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017 και έχουν μείνει επανεξεταστέοι σε ένα μάθημα, εάν δεν έχουν εξαντλήσει το δικαίωμα των δύο επανεξετάσεων η εάν δεν έχουν κάνει καμία επανεξέταση, μπορούν να συμμετάσχουν σε σχολές επανεξέτασης, που διοργανώνει η Ε.Π.Ο., μέχρι την 31/12/2019, ύστερα από σχετική αίτησή τους, προς το τμήμα μητρώου προπονητών της Ε.Π.Ο.

Επίσης οι παραπάνω συνάδελφοι, εάν έχουν μείνει σε δύο μαθήματα και δεν έχουν δώσει επανεξέταση, καμία φορά, μπορούν να επανεξετασθούν μία φορά και στα δύο μαθήματα, η δύο φορές σε ένα μάθημα κάθε φορά, μέχρι την 31/12/2019.

Οι προπονητές του διπλώματος ΟΥΕΦΑ C, που έχουν φοιτήσει σε σχολές ΟΥΕΦΑ C, μέχρι την 31/12/2017 και έχουν μείνει επανεξεταστέοι, σε ένα μάθημα, οφείλουν να δώσουν το μάθημα αυτό μέχρι δύο φορές, έως την 31/12/2019.

Όσοι από τους παραπάνω προπονητές έχουν μείνει επανεξεταστέοι σε δύο μαθήματα, αυτοί μπορούν να επανεξετασθούν, μία φορά και στα δύο μαθήματα, η δύο φορές σε ένα μάθημα κάθε φορά, μέχρι 31/12/2019.

Έχει παρατηρηθεί ότι, αρκετοί συνάδελφοι που επιτυγχάνουν στις τελευταίες επανεξετάσεις , να αποκτήσουν δίπλωμα, δεν έχουν το δικαίωμα να εξασκήσουν το επάγγελμα του προπονητή και αυτό γιατί δεν έχουν παρακολουθήσει τις ανανεωτικές σχολές, που έγιναν στους κατά τόπους συνδέσμους προπονητών, σε όλη την Ελλάδα.

Για τους παραπάνω προπονητές καθώς και για αυτούς που έχουν δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C, ΟΥΕΦΑ Β και ΟΥΕΦΑ Α, και έχουν τελειώσει σχολές μέχρι 31/12/2017, καθώς και για συναδέλφους, της Γ.Γ.Α. και των εξομοιουμένων γυμναστών, που δεν έχουν παρακολουθήσει ανανεωτικές σχολές (μέσα στο 2018), η Ε.Π.Ο. θα διοργανώσει μία ανανεωτική σχολή στην Καρδίτσα (19-20/08/2019 έχει ανακοινωθεί από την Ε.Π.Ο.)και μία στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο του 2019 (περιμένουμε σχετική ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.).

Ύστερα από τα παραπάνω, σας παρακαλούμε με σχετικές ανακοινώσεις, να ενημερώσετε τα μέλη σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΚΟΣ

plegas Σχολή Οδηγών


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 26 °C
Παρασκευή, 23 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Σάββατο, 24 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 29 °C
Κυριακή, 25 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Δευτέρα, 26 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Τρίτη, 27 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 37 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.