Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από ΕΠΣΑ-ΣΠΠΑ-Θρανίο

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από ΕΠΣΑ-ΣΠΠΑ-Θρανίο

Η ΕΠΣ Αχαΐας και το γνωστό Σνακ Μπαρ «Το Θρανίο» στην Πλατεία Αγίας Σοφίας του Γιώργου Θεοφανόπουλου που στηρίζει το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο ανελλιπώς και αδιαλείπτως προχώρησαν σε μια σπουδαία ανθρωπιστική κίνηση.

Στην εκδήλωση της Τετάρτης που διοργανώνει η ΕΠΣΑ με το Σύνδεσμο Προπονητών θα διανεμηθούν σε κάθε ακαδημία του Νομού 30 παιδικά  βιβλία κατά της αθλητικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού και υπέρ του "ευ αγωνίζεσθαι", το οποίο εμπνεύστηκαν , έγραψαν και εικονογράφησαν 18 μαθητές Δημοτικού για όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η έκδοση έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της UNESCO. Βασικότερος σκοπός της έκδοσης η οικονομική στήριξη φορέων που έχουν συσταθεί για την προστασία και την στήριξη της ανηλικότητας και συγκεκριμένα των Παιδικών Χωριών SOS και της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων. Η συνολική επιμέλεια της έκδοσης ανήκει στον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών και τ. Αν. Αθλητικό Εισαγγελέα  κ. Γιάννη Παναγόπουλο και στην Εφέτη, τ. Πρόεδρο Ε.Δ.Ε  κα Μαργαρίτα Στενιώτη.

Αξίζει να επισημανθεί πως τα έσοδα από την πώληση του έργου διατίθενται αποκλειστικά στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ και στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ και τα οποία κάλυψε ο Γιώργος Θεοφανόπουλος και το «ΘΡΑΝΙΟ» και τον ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό.

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 29 °C
Τρίτη, 16 Ιούλ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Τετάρτη, 17 Ιούλ
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 23 ως 27 °C
Πέμπτη, 18 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Παρασκευή, 19 Ιούλ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 55 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.