Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με ΣΕΠΑ

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με ΣΕΠΑ

Τα γραφεία του Συνδέσμου μας επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος  Κώστας Αγοράκης και μέλη του νέου Δ.Σ του ΣΕΠΑ σε μία προγραμματισμένη συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή  του Συνδέσμου μας , προκειμένου  να ανταλλάξουν  απόψεις και ιδέες γύρω από τα ζητήματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και  να αναλύσει το πλάνο διετίας του ΣΕΠΑ.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, με τον Σύνδεσμό μας  να προσφέρει  γλυκά στην αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π.Α. με την είσοδο τους στα γραφεία μας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Σ.Ε.Π.Α., ο Σύνδεσμος μας ήταν πάντα δίπλα του και είχε διαθέσει  τα γραφεία του για τις πρώτες συναντήσεις των μελών του, στα πρώτα του «βήματα».

Την αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π.Α. αποτέλεσαν ο Πρόεδρος Κώστας Αγοράκης, ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς, ο Έφορος Τάκης Κρίθης και τα μέλη Νίκος Ορφανίδης και Θόδωρος Σουγλέρης.

Στα γραφεία μας τους υποδέχθηκαν,ο Πρόεδρος  Ηλίας Λογαράς , ο Γενικός  Γραμματέας Αλέκος Ψαλτάκης, ο Ταμίας Αντώνης Τραγουλιάς, καθώς και τα μέλη Κώστας Κραβαριώτης, Κώστας Καψάλης και Φίλλιπος Σχοινάς.

Αφού ο Ηλίας. Λογαράς καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Π.Α., τόνισε ότι θα είναι κοντά στον Σύνδεσμο σε ότι ζητηθεί και έδωσε τον λόγο στον Κώστα Αγοράκη ώστε να αναλύσει το πλάνο διετίας που έχει θέσει ο Σ.Ε.Π.Α.

Μέσα από την ανάλυση αυτού, προπονητές και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές έβαλαν στο τραπέζι πολύ όμορφες ιδέες και συμφώνησαν να πορευτούν σε ότι χρειάζεται με μια άριστη συνεργασία. Μια από αυτές ήταν η βοήθεια σε άπορους ποδοσφαιριστές, η μαζικοποίηση σε προπονητές και ποδοσφαιριστές στις εκδηλώσεις ως υποχρέωση όλων μας, ακόμα και ένα μνημόσυνο για ανθρώπους του χώρου οι οποίοι πλέον δεν είναι μαζί μας.

Μάλιστα ο Ηλίας. Λογαράς προθυμοποιήθηκε μέσα στο καλοκαίρι να κλείσει και μια συνάντηση γνωριμίας του Σ.Ε.Π.Α. με τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ, όπως και με τον υπεύθυνο της Περιφέρειας για την καταλληλότητα των γηπέδων, προκειμένου όλοι μαζί να μπορέσουμε να καταγράψουμε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν σε αυτά και να προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και όλα δείχνουν ότι αν βαδίσουμε ενωμένοι όλοι οι φορείς, μπορούμε επιτέλους να βελτιώσουμε πράγματα και να ευχαριστηθούμε καλύτερα το άθλημα που υπηρετούμε.
Ο Πρόεδρος μας στη συνέχεια της συνάντησης αυτής ότι: " Πως είναι δυνατόν να μην βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά, και να μην είμαστε στο πλευρό τους πάντα αφού είναι αίμα από το αίμα μας και έχουμε το ίδιο DNA "

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 27 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 27 °C
Κυριακή, 21 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Δευτέρα, 22 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Τρίτη, 23 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 29 °C
Τετάρτη, 24 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 16 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.