Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Σύντομα Νέα arrow Την Μ. Τετάρτη η Γιορτή του Ποδοσφαριστή

Την Μ. Τετάρτη η Γιορτή του Ποδοσφαριστή

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου μας καλεί όλα τα μέλη μας την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στην 5η Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή.

Μια ιδέα που έγινε θεσμός από τον Σ.Ε.Π.Α. και που οι ανθρώποι του σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαϊας κάνουν το δυνατό καλύτερο για μια όμορφη εκδήλωση, τιμή στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και όχι μόνο,όπου ο Σύνδεσμός μας μετέχει ενεργά.

Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες χρονιές η εκδήλωση δεν είχε την προσέλευση που όλοι θα περίμεναν και γενικότερα την συμμετοχή από ανθρώπους του χώρου, και αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους, ΜΜΕ.

Μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων του Σ.Ε.Π.Α. είναι αυτό να αλλάξει φέτος και το Στάδιο να γεμίσει, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην επιτυχία της εκδήλωσης. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σκοπός αυτής είναι "ιερός", αφού μαζεύονται τρόφιμα για άπορες οικογένειες και γίνεται ενίσχυση του Ταμείου Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.

Το νόημα λοιπόν σε αυτή την γιορτή δεν είναι αν θα αγωνιστείς ή θα βραβευτείς, ώστε να συμμετέχεις και να έρθεις να την παρακολουθήσεις. Το νόημα είναι να πάρεις μια τσαντούλα τρόφιμα (ότι ο καθένας μπορεί) και να ανηφορίσεις έστω και για λίγο στο Στάδιο. Να δείξεις ότι μπορείς και εσύ να επιβραβεύσεις τους ανθρώπους που τρέχουν εθελοντικά για το στήσιμο της γιορτής και γενικότερα για τις δραστηριότητες του Σ.Ε.Π.Α., μα πάνω από όλα να δείξεις το κοινωνικό σου πρόσωπο που έχουν ανάγκη κάποιοι συνανθρώποι μας.

Όπως είναι γνωστό, κατά την διάρκεια της γιορτής θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Το ψηφοδέλτιο είναι ήδη γεμάτο από ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στον χώρο και που είναι διατεθιμένοι να συνεχίσουν εθελοντικά το εξαιρετικό έργο της προηγούμενης διοίκησης του Δημήτρη Κόμπλα, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο από τους ίδιους και τις οικογενείες τους, για το γενικότερο καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Για αυτό λοιπόν πρέπει να δώσουν το παρών όσο περισσότεροι ποδοσφαιριστές μπορούν, για να έχουν δικαίωμα ψήφου και να βγάλουν αυτοί το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει τον Σύνδεσμο σε ακόμα καλύτερες μέρες και σε ακόμα ομορφότερα πράγματα.

Ας είμαστε όλοι εκεί....

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 13 °C
Τρίτη, 12 Δεκ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 15 ως 17 °C
Τετάρτη, 13 Δεκ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 18 °C
Πέμπτη, 14 Δεκ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 18 °C
Παρασκευή, 15 Δεκ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 16 ως 17 °C
Σάββατο, 16 Δεκ
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 16 ως 18 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 71 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2017 Elxis.org. All rights reserved.