Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα του Συνδέσμου arrow Διοικώ σημαίνει προβλέπω

Διοικώ σημαίνει προβλέπω

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαίας ,επειδή γράφηκαν πολλά, γιατί το Δ.Σ έκανε το αυτονόητο και κάποιοι δημοσιογράφοι σχολίασαν με το δικό τους τρόπο και για προσωπικούς τους λόγους το γεγονός ,έχει να προσθέσει τα παρακάτω ,μήπως και κάποιοι που δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ τους Συνδικαλιστικά το καταλάβουν.

Όταν ο Σύνδεσμός μας κάνει μία Σχολή Προπονητών και θέλει ένα καθηγητή Διαιτησίας να διδάξει τους Νέους Κανονισμούς στέλνει έγγραφο στην ΕΠΣ Αχαίας και στο Σύνδεσμο Διαιτητών και ζητάει ένα καθηγητή Διαιτησίας και δεν τον παίρνει κάποιος τηλέφωνο να έλθει να διδάξει.

Όταν η Παναχαική θέλει να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι δεν παίρνει η υπάλληλος των γραφείων της τηλέφωνο ένα Διαιτητή και δύο επόπτες, να έλθουν το απόγευμα στο γήπεδο να σφυρίξουν, αλλά τηρείτε μία οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση και διαδικασία.

Αυτό λέγεται λειτουργώ θεσμικά.

Όταν η υπάλληλος των γραφείων σας παίρνει τηλέφωνο τους Προπονητές – μέλη μας και τους λέγει να είσαστε την Τρίτη στις 13.00 στο Κυλικείο του γηπέδου ,χωρίς να έχει ενημερωθεί ο φορέας των Προπονητών γιατί τους θέλουν, τότε πράγματι αυτό είναι μιζέρια, για να επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό, γιατί εμείς στην ανακοίνωσή μας είμαστε αρκετά προσεκτικοί και δεν έχουμε αποδώσει χαρακτηρισμούς σε κανένα.

Οι προπονητές εκπροσωπούνται από τον Σύνδεσμό τους έχουν προσωπικότητα, έχουν γνώσεις, έχουν λόγο  και δεν μπορεί κανείς να τους απαξιώνει σε κυλικεία τη στιγμή που έχουν ιδιόκτητα Γραφεία στο καλύτερο σημείο της Πάτρας.

Πρώτα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους Προέδρους των 16 ομάδων της

Α΄Κατηγορίας οι οποίοι κυριολεκτικά μοχθούν και ματώνουν οικονομικά σε καθημερινή βάση για να διατηρήσουν τις ομάδες τους και όπως και οι παράγοντες των ομάδων όλων των Κατηγοριών.

Τους καλούμε λοιπόν στο ματς με τον Αιολικό να δούμε μαζί το παιχνίδι και μετά πηγαίνουμε να συζητήσουμε όλοι μαζί και οι άνθρωποι της Συμμαχίας για να δείξουμε ότι τους υπολογίζουμε και τους τιμούμε και θέλουμε να ξεκινήσει μια ειλικρινή συνεργασία μαζί τους.

Αυτό λέγεται Σεβασμός στους Θεσμούς.

Για τους Ενωσιακούς Προπονητές – μέλη μας, υπογράφουν Ιδιωτικό Συμφωνητικό με την ΕΠΣ Αχαίας ορισμένης χρονικής διάρκειας ,με σκοπό να γυμνάζουν ,προπονούν, συμβουλεύουν τα νέα αυτά παιδιά προκειμένου να γίνουν καλοί άνθρωποι να βελτιωθούν ποδοσφαιρικά και να πάνε καλά σαν ομάδα προ όφελος όλων.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μάνατζερ των νεαρών αυτών παιδιών, όταν μάλιστα έχουν γονείς και είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που ανήκουν.

Οι προπονητές είναι υπάλληλοι και μάλιστα πολλοί ευάλωτοι εργασιακά γιατί με ένα άσχημο αποτέλεσμα τους διώχνουν.

Γι αυτό γράφουμε ότι πρώτα ξεκινάς συνεργασία με τις ομάδες.

Διοικώ σημαίνει προβλέπω.

Δεν γνωρίζουμε γιατί στοχοποιήθηκε ο πρόεδρός μας όταν υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με αυτό που διαβάσαμε ότι ο εχθρός της Παναχαικής δεν είναι έξω από την Πάτρα αλλά μέσα στην Πάτρα και να προσθέσουμε ότι είναι η άγνοια της εφαρμογής των Κανονισμών της ΕΠΟ ,από αρκετούς και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει με τιμωρία.

Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην Παναχαική κι επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή δεν θα επανέλθουμε απαντώντας σε κάτι.

Η πόρτα των Γραφείων μας είναι ανοικτή σε όλους όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 27 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 27 °C
Κυριακή, 21 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Δευτέρα, 22 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Τρίτη, 23 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 29 °C
Τετάρτη, 24 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 20 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.