Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow Η Δ.Ε της ΕΠΟ

Η Δ.Ε της ΕΠΟ

Ανακοινώθηκε από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη η Διοικούσα Επιτροπή που όρισαν FIFA-UEFA για να "τρέξει" την ΕΠΟ, με τον Γιάννη Δρόσο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, ενώ αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη ο Γιώργος Μπίκας θα είναι υπεύθυνος σε θέματα διαιτησίας ως πρόεδρος της ΚΕΔ, υπεύθυνος σε θέματα εθνικών ομάδων θα είναι ο Ζήσης Βρύζας, εσωτερικός γραμματέας της Διοικούσας θα είναι ο Αλέξης Δέδες, μέλος της επιτροπής θα είναι ο Απόστολος Γέροντας, ενώ ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα είναι εξωτερικός σύμβουλος.

"Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Πραγματικά με γεμίζει προσωπικά και όλη την Επιτροπή με ελπίδα γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και σε μέρα που τα ΜΜΕ κανονικά δεν δουλεύουν. Οι εξελίξεις κυλούν και σήμερα ήταν ευδόκιμο για εμάς να ανακοινώσουμε την διοικούσα. Η ΦΙΦΑ αποφάσισε να εγκαταστήσει προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα για να εξομαλύνει την κατάσταση και μετά να πάει σε εκλογές.

Οι εκλογές είναι ένα ιερό δικαίωμα που πρέπει να εξασκείται. Η διοικούσα είναι κάτι σαν ανωμαλία στο ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές κρίνεται αναγκαία για να διορθώσει μία κατάσταση και ως προς το κανονιστικό και ακόμα και το νομοθετικό πλαίσιο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν προβλήματα και ως προς το νομοθετικό πλαίσιο. Είναι στις προτεραιότητές μας να αλλάξει το νομοθετικό και να προσβλέπει στην απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΠΟ.

Η ευθύνη για την διοικούσα ανατέθηκε στην ομάδα που παρακολουθούσε την Ελλάδα τόσο καιρό. Σε εμένα, τον Ρηγόπουλο και τον Κορβάρο. Γιάννης Δρόσος: πρόεδρος, Νικόλαος Μπάρτζης: Αναπληρωτής πρόεδρος, Γεώργιος Μπίκας: Υπεύθυνος διαιτησίας, πρόεδρος ΚΕΔ, Ζήσης Βρύζας: Υπεύθυνος ομάδων, Αλέξης Δέδες: Εσωτερικός Γραμματέας και Απόστολος Γέροντας: μέλος. Η Επιτροπή έχει το δικαίωμα να προσθέσει άτομα εάν κριθεί ότι πρέπει να υπάρξουν προσθήκες. Κρίνουμε επί του παρόντος τα έξι είναι αρκετά. Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα είναι εξωτερικός σύμβουλος, ενώ ο Γιώργος Στράτος θα είναι παρατηρητής της επιτροπής", ήταν τα λόγια του κ. Κουτσοκούμνη κατά την παρουσία της επιτροπής, ενώ συμπλήρωσε ότι το "ισπανικό μοντέλο" δεν θα ισχύει πλέον, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κ. Μπίκας θα αναλάβει την αναθεώρηση των πινάκων διαιτητών.

"Ευχαριστώ κ. Κουτσοκούμνη. Ευχαριστώ την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ για την τιμή. Είμαι δικηγόρος και καθηγητής στη Νομική Αθηνών. Είμαι εδώ για τις γνώσεις και τα προσόντα που έχω και όχι επειδή προέρχομαι για το ποδόσφαιρο γιατί δεν προέρχομαι. Είμαι εδώ για να υπάρξει η διαφάνεια", δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος, ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος, Νίκος Μπάρτζης, που είναι νομικός και δικηγόρος σε θέματα ΕΠΟ σημείωσε: "Να μας βοηθήσετε σε θέματα καλής κριτικής και για να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο".

"Θέλω να ευχαριστώ τις FIFA και UEFA. Θεός δεν είμαι. Θαύματα δεν κάνω. Αλλά θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις. Οπως έλεγε ο Ισοκράτης πρώτον διοικείς με κανόνες, δεύτερον διοικείς με ανθρώπους και τρίτον δεν διοικείς για πάντα.

Λάθη θα γίνουν αλλά να ξέρετε πως θα είναι ανθρώπινα. Το λέω προκαταβολικά για να ζητήσω συγγνώμη. Να ρίξουμε όλοι τους τόνους. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά", είπε ο υπεύθυνος σε θέματα διαιτησίας, Γιώργος Μπίκας.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Δέδες τόνισε πως τον τιμάει η εμπιστοσύνη των FIFA-UEFA και ελπίζει να πάνε όλα καλά.

plegas Σχολή Οδηγών


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 29 °C
Τρίτη, 16 Ιούλ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Τετάρτη, 17 Ιούλ
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 23 ως 27 °C
Πέμπτη, 18 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Παρασκευή, 19 Ιούλ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 23 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.