Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Σύντομα Νέα arrow «Μουσείο Αθλητισμού» στα Σαγέικα

«Μουσείο Αθλητισμού» στα Σαγέικα

Μια πολύ όμορφη ιδέα του Γυμνασίου Σαγεΐκων και του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Βασίλη Πέττα γίνεται πράξη.
Ο γυμναστής εισηγήθηκε να δημιουργηθεί ένα «Μουσείο Αθλητισμού» εντός του σχολικού κτιρίου που βρήκε σύμφωνους όλους τους φορείς.
Οπως αναφέρει ο κ. Πέττας, «αποφασίσαμε λοιπόν μαζί με τα παιδιά να γνωρίσουμε ,πέρα από το σχολικό αθλητισμό ,την Ιστορία των Αθλημάτων και την Ιστορία κάθε Αθλητικού Συλλόγου μέσα στα πλαίσια του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ» από την Super League και Football League αρχικά Γ΄ Εθνική και Ερασιτεχνικό στη συνέχεια, ξεκινώντας όμως από το ποδόσφαιρο που είναι το αγαπημένο άθλημα των περισσοτέρων παιδιών. Στόχος είναι αφενός μεν οι μαθητές να ενημερωθούν για την Ιστορία των αθλητικών συλλόγων και αφετέρου δε να αποκτήσουν θετικά πρότυπα και αθλητική παιδεία για την ζωή τους. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προτίμησε η ίδια να παρουσιαστεί στο σχολείο μας και να μας παραδώσει το απαραίτητο υλικό και γι αυτό το σχολείο με αρωγούς τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαγεΐκων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αποφασίσαμε να τους τιμήσουμε στις 8 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα δεξιώσεων Marianna Palace. Η πρώτη ομάδα που ανταποκρίθηκε σε αυτήν μας την ιδέα ήταν η Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια οι υπόλοιπες .όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και άλλες ΠΑΕ. Όλο αυτό το εγχείρημα θα είναι μία παρακαταθήκη για το σχολείο και οι μαθητές θα γνωρίζουν την πραγματική Ιστορία όλων των ομάδων».

Το Γυμνάσιο Σαγεΐκων πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τη συνεισφορά της στη δημιουργία ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ στο Σχολείο .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 19:00 στο πολυχώρο εκδηλώσεων MARIANNA PALACE.

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 °C
Τρίτη, 17 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 ως 26 °C
Τετάρτη, 18 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 21 ως 26 °C
Πέμπτη, 19 Σεπ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 21 ως 26 °C
Παρασκευή, 20 Σεπ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 ως 24 °C
Σάββατο, 21 Σεπ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 23 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 38 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.