Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow ΕΠΟ : Πτυχιούχοι Προπονητές υποχρεωτικά στις Ακαδημίες

ΕΠΟ : Πτυχιούχοι Προπονητές υποχρεωτικά στις Ακαδημίες

 

Μετά από απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ΕΠΟ όπου μετέχει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Ηλίας Λογαράς και με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της ΟΠΠΕ αποφασίστηκαν τα παρακάτω, όπου και γνωστοποιήθηκαν με ​​​

τα υπ αριθ. 22349/2012 και 22348/2012 έγγραφα της ΕΠΟ , στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Super League, Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής,

 

Στις ΠΑΕ, ΤΑΠ επαγγελματικών κατηγοριών και σωματεία  Δ ΄ Εθνικής κατηγορίας, πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα Γυναικών και Σάλας καθώς και στις Μικτές  ομάδες των Ενώσεων και τα σωματεία Α΄ τοπικής κατηγορίας, ως και στις ομάδες Ακαδημιών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των Ενώσεων και της ΕΠΟ, προσλαμβάνονται υποχρεωτικά προπονητές κάτοχοι ταυτότητας προπονητή, σε ισχύ.

 

Για τις κατηγορίες Β΄και Γ΄τοπικών πρωταθλημάτων τα σωματεία δεν υποχρεούνται να προσλάβουν προπονητή ποδοσφαίρου. Αν όμως ένα σωματείο θέλει να έχει και να δηλώνει στο φύλλο αγώνα, προπονητή, υποχρεούται να εκδώσει, δελτίο πιστοποίησης, διαφορετικά, απαγορεύεται να δηλώνει προπονητή.

 

Το δελτίο πιστοποίησης του προπονητή για όλες τις παραπάνω αναφερόμενες κατηγορίες, θα εκδίδεται από την ΕΠΟ και συγκεκριμένα από το τμήμα ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, εκτός  της Δ΄ Εθνικής, των τοπικών κατηγοριών, για ομάδες Ακαδημιών Δ΄ Εθνικής και τοπικών κατηγοριών, που θα εκδίδεται από τις ΕΝΩΣΕΙΣ.

Το δελτίο πιστοποίησης θα εκδίδεται, για μία αγωνιστική περίοδο, στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του προπονητή.

Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή, το σωματείο θα εκδίδει, υποχρεωτικά , νέο δελτίο πιστοποίησης, στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του νεοπροσληφθέντος προπονητή.

Χωρίς την ύπαρξη αυτού του δελτίου πιστοποίησης, κανείς δεν δικαιούται να ασκεί, καθήκοντα προπονητή, μέσα στην τεχνική περιοχή.

Οι διαιτητές των αγώνων είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ και ελέγχονται με την σειρά τους από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και των Ενώσεων.

 

 

plegas Σχολή Οδηγών


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 27 °C
Παρασκευή, 23 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Σάββατο, 24 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 29 °C
Κυριακή, 25 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Δευτέρα, 26 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Τρίτη, 27 Αύγ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 12 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.