Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Σύντομα Νέα arrow Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών στην Πάτρα

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών στην Πάτρα

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών στην Πάτρα

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, η ΟΠΑΠ Α.Ε. διοργανώνει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο το 1ο Φεστιβάλ με αθλητικό και όχι μόνο περιεχόμενο, για τις 125 συμμετέχουσες ακαδημίες.

Από την Αχαϊα θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες: Δαβουρλής Κ. '92, Πάτρα 2005, Δίας, Θύελλα Αιγίου, Θύελλα Πατρών και Νίκη Προαστίου. Από την Ηλεία η Δάφνη Ανδραβίδας,και η Θύελλα Καταρραχίου. Από την Κεφαλονιά ο Παλληξουριακός και η Εικοσιμία.

Κάθε Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν την χαρά του παιχνιδιού. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ προσφέρει ακόμα μία αφορμή να γιορτάσουν τον αθλητισμό και να δείξουν στα παιδιά με έναν διαδραστικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι και τον αθλητισμό μπορούν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τον αθλητισμό μέσα από τα μάτια των παιδιών τους και να μοιραστούν με αυτά μοναδικές εμπειρίες.

Το περιεχόμενο των Φεστιβάλ είναι διαδραστικό, αφορά παιδιά, γονείς και προπονητές και περιλαμβάνει: Αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των παιδιών των ακαδημιών, Βιωματικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά, Κοινές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά, Επιστημονικές ομιλίες για τους γονείς, Προπονητικό σεμινάριο και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Η διάρκεια κάθε φεστιβάλ θα είναι περίπου 6 ώρες και όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο, ενώ ορισμένες από αυτές θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.
* Να σημειωθεί, ότι οι πόλεις (εκτός από την Πάτρα) που θα φιλοξενήσουν τα Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ από το Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο είναι: Ηράκλειο, Άργος, Αθήνα - Καλλιθέα, Κατερίνη, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Αθήνα - Περιστέρι, Θεσσαλονίκη.

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 13 °C
Τρίτη, 12 Δεκ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 15 ως 17 °C
Τετάρτη, 13 Δεκ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 18 °C
Πέμπτη, 14 Δεκ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 18 °C
Παρασκευή, 15 Δεκ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 16 ως 17 °C
Σάββατο, 16 Δεκ
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 16 ως 18 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 61 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2017 Elxis.org. All rights reserved.