Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Σύντομα Νέα arrow Super League: Αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού η 3η αγωνιστική

Super League: Αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού η 3η αγωνιστική

Super League: Αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού η 3η αγωνιστικήΣτην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού αφιερώνει η Super League την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της φίλαθλης κοινής γνώμης, πριν την έναρξη των αναμετρήσεων του προσεχούς τριημέρου οι ποδοσφαιριστές θα προβάλλουν μήνυμα για τα οφέλη της άθλησης, ενώ θα προβληθούν βίντεο σε όσα γήπεδα διαθέτουν οθόνες.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού αποτελεί κοινή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών (EPFL), μέλος της οποίας είναι και η ελληνική Σούπερ Λίγκα, και αποσκοπεί στη συμμετοχή όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση.

Για το θέμα ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Σούπερ Λίγκα Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και στηρίζει την κοινή πρωτοβουλία της EPFL και της Ε.Ε. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ο οποίος ενθαρρύνει τη σωματική δραστηριότητα και κατ' επέκταση την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, και αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου στέλνουμε ένα θετικό μήνυμα στη φίλαθλη κοινή γνώμη».

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 °C
Τρίτη, 17 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 ως 26 °C
Τετάρτη, 18 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 21 ως 26 °C
Πέμπτη, 19 Σεπ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 21 ως 26 °C
Παρασκευή, 20 Σεπ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 ως 24 °C
Σάββατο, 21 Σεπ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 23 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 61 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.