Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Σύντομα Νέα arrow «Λουκέτο» στο ποδόσφαιρο

«Λουκέτο» στο ποδόσφαιροΠρος επ’ αόριστον αναβολή οδεύουν όλα τα πρωταθλήματα! Ο Σταύρος Κοντονήςπήρε την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα για να προχωρήσει σε δραστικές αποφάσεις αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και συναντήθηκε με τους αρμόδιους φορείς.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τις διοικήσεις της ΕΠΟ (σ.σ.: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), της Super League και της Football League και διαμήνυσε τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην αναστολή των πρωταθλημάτων προκειμένου να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

Bούληση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στην αναστολή των πρωταθλημάτων προκειμένου  να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για την πάταξη  της βίας στα γήπεδα
Στη συνάντηση βρέθηκαν ο γ’ αντιπροέδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης, ο προέδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος και ο προέδρος της ΕΠΑΕ, Σπύρος Καλογιάννης.

Μέσα στις απαιτήσεις της κυβέρνησης, μεταξύ άλλων, είναι η άμεση λειτουργία τουρνικέ ηλεκτρονικών εισιτηρίων και των καμερών ασφαλείας όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο Σταύρος Κοντονής μετά το τέλος της συνάντησης ανέφερε: «Εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι στη δυσάρεστη θέση να πάρει μέτρα για την πάταξη της βίας. Σε λίγο θα συναντήσω και το προεδρείο του ΠΣΑΠ και στις 18:00 τον πρωθυπουργό και κατόπιν θα κάνω ανακοινώσεις που θα είναι προϊόντα αυτών των συναντήσεων».

plegas Σχολή Οδηγών


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 13 °C
Τρίτη, 12 Δεκ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 15 ως 17 °C
Τετάρτη, 13 Δεκ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 18 °C
Πέμπτη, 14 Δεκ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 18 °C
Παρασκευή, 15 Δεκ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 16 ως 17 °C
Σάββατο, 16 Δεκ
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 16 ως 18 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 69 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2017 Elxis.org. All rights reserved.