Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Σύντομα Νέα arrow FIFA: Χειμώνα το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ!

FIFA: Χειμώνα το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ!

FIFA: Χειμώνα το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ!

Ιστορικό αναμένεται να είναι το Μουντιάλ του 2022 που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ, καθώς η FIFA πρότεινε τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο και όχι το καλοκαίρι του ίδιου έτους!

Συγκεκριμένα, η ομάδα εργασίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, έπειτα από εξάμηνη έρευνα και επαφές με τους διοργανωτές, αλλά και τις κατά τόπους Ομοσπονδίες, κατέθεσε την Τρίτη (24/2) πρόταση για την διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022 τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και όχι το καλοκαίρι, μια και θεωρείται αδύνατο να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές με 40 βαθμούς Κελσίου.

Η ομάδα εργασίας της FIFA υποστήριξε πως η προτιμότερη περίοδος για την διεξαγωγή του Μουντιάλ είναι από τα τέλη του Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, κάτι που είχαν τονίσει κατά το παρελθόν, τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ και όσο και ο ομόλογός του, Μισέλ Πλατινί. Η συγκεκριμένη πρόταση θα πρέπει να συζητηθεί από την εκτελεστική επιτροπή της FIFA, η οποία θα συγκληθεί στις 19 και 20 Μαρτίου στην Ζυρίχη.

Παράλληλα, κατατέθηκε πρόταση για τη μείωση των ημερών διάρκειας της διοργάνωσης, αλλά και τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών τον Ιούνιο/Ιούλιο του 2021 σε άλλη χώρα της Ασίας, ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων να μεταφερθεί στο Κατάρ για το Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2021, αποτελώντας κάτι σαν πρόβα τζενεράλε για τα τελικά του Μουντιάλ.

Σχολή Οδηγών plegas


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 20 °C
Πέμπτη, 26 Απρ
Θαμπή λιακάδα Θαμπή λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 ως 23 °C
Παρασκευή, 27 Απρ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 23 °C
Σάββατο, 28 Απρ
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 17 ως 23 °C
Κυριακή, 29 Απρ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 22 °C
Δευτέρα, 30 Απρ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 22 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 71 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.