Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow Ο Γ.Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος

Ο Γ.Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος

Ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης εξελέγη σήμερα νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Γκιρτζίκης επί συνόλου 55 Ενώσεων που ψήφισαν, έλαβε 51 ψήφους υπέρ ενώ 4 ΕΠΣ ψήφισαν λευκό. Οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA κ. Μιρτσέα Σάντου, ο οποίος απηύθυνε πριν από την έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.
Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΕΠΟ στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για «...μία νέα ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο», καθώς και για αλλαγές που θα γίνουν με τη βοήθεια όλων.

«Το αποτ;eλεσμα της σημεριν;hς διαδικασ;iας σηματοδοτει μία νέα ημέρα για το ποδόσφαιρο. Από την  θέση του προέδρου της ΕΠΟ θα υπερασπιστώ στο μέγιστο βαθμό τις καταστατικές αρχές που υπάρχουν. Κανείς δεν περισσεύει στο δρόμο των αλλαγών που σκοπεύουμε να βαδίσουμε. Όσοι έχουν θετικό πνεύμα και επιθυμούν να συνδράμουν είναι ευπρόσδεκτοι. Εκτός θα μείνουν αυτοί θέλουν να εξελιχθεί το άθλημα με τους δικούς τους προσωπικούς όρους. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Ενώσεις για τη μεγάλη πλειοψηφία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε επιεικείς και να περιφρουρήσουμε το άθλημα», ενώ στο κομμάτι της εθνικής ομάδας ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα του προπονητή. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο για να πούμε. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει».

Για το «μέτωπο» που υπάρχει με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, απάντησε: «Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν και να παίρνουν τις θέσεις που επιθυμούν αλλά πρέπει να είναι πιο επιεικείς. Η αμφισβήτηση δεν οδηγεί κάπου. Πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, όλες οι ομάδες, για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο».

plegas Σχολή Οδηγών


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 27 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 27 °C
Κυριακή, 21 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Δευτέρα, 22 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C
Τρίτη, 23 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 29 °C
Τετάρτη, 24 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 24 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.