Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Νέα της Π. Ε.Π.Π. arrow Σπουδαία κίνηση: Επιστολή των παικτών της ΕΠΣ Αχαΐας στους παίκτες της Κεφαλονιάς!

Σπουδαία κίνηση: Επιστολή των παικτών της ΕΠΣ Αχαΐας στους παίκτες της Κεφαλονιάς!

Οι ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ , αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συναθλητές - φίλοι τους, μέλη των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κεφαλληνίας / Ιθάκης, οι οικογένειές τους και ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς γενικότερα, θέλουν να τους συμπαρασταθούν και να τους εμψυχώσουν, μετά τους συνεχείς και καταστροφικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών.
Βασική πεποίθηση όλων των παιδιών, και η δική μας, είναι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός ΕΝΩΝΕΙ και δεν χωρίζει. Τα παιδιά στέλνουν αυτή την επιστολή συμπαράστασης στους συναθλητές - φίλους τους.
Μπορεί η θάλασσα και η απόσταση να μας χωρίζει, όμως η ΣΚΕΨΗ και η ΚΑΡΔΙΑ μας είναι εκεί και σας προτρέπουμε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.
Άλλωστε το ποδόσφαιρο μπορεί να παίζεται μέσα στις γραμμές ενός ορθογωνίου, αλλά ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει μέσα σε αυτό!!!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.Α.
Μαυροκολέας Γεώργιος
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Ο. Ε.Π.Σ.Α.
Γεράσιμος Παρασκευόπουλος
Φίλιππος Σχοινάς


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ


Πάτρα 5/2/2014
ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ

Αγαπητοί μας φίλοι και συμπαίκτες,

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάτε τόσο οι ίδιοι όσο και ολόκληρο το νησί σας, ένα να ξέρετε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Όπως ξέρετε να αγωνίζεστε και πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, έτσι και τώρα να αγωνιστείτε με περίσσια ψυχική δύναμη, τόσο για εσάς όσο και για τους γονείς σας και τους συνανθρώπους σας. Μην αφήσετε αυτήν την άσχημη συγκυρία να σας καταβάλλει. Βάλτε τα δυνατά σας να βγείτε νικητές, τόσο ως άτομα αλλά και ως ομάδα, έτσι όπως εσείς γνωρίζετε. Μοιράστε ελπίδα και αισιοδοξία και γίνετε για όλους εμάς ζωντανό παράδειγμα <<αγώνα>> : όχι ποδοσφαιρικού αλλά ζωής.

Να θυμάστε ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες οι σκέψεις μας είναι μαζί σας, η συμπαράστασή μας απεριόριστη και οι ευχές μας για γρήγορη αποκατάσταση της ζωής σας τόσες πολλές που δεν χωρούν να γεμίσουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!!!

Αυτόν τον αγώνα που καλείστε να παίξετε, να είστε σίγουροι ότι θα τον κερδίσετε με όπλα σας τη δύναμη, την αισιοδοξία και την ελπίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!! Πάντα στο πλευρό σας , πάντα μαζί σας!!!


Με συμπαράσταση και εκτίμηση
Οι συμπαίκτες σας από τις Μικτές ομάδες (ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ) της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

plegas Σχολή Οδηγών


Ο καιρός στην Πάτρα

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 29 °C
Τρίτη, 16 Ιούλ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Τετάρτη, 17 Ιούλ
Μερική λιακάδα με καταιγίδες Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία: 23 ως 27 °C
Πέμπτη, 18 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Παρασκευή, 19 Ιούλ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 ως 28 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 28 °C

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Online χρήστες

Έχουμε 79 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.